espa espa

Προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, καθότι η περιήγηση στον ιστότοπό μας θεωρείται συναίνεση και αποδοχή των παρόντων όρων χωρίς καμία εξαίρεση. 

Οι παρακάτω όροι χρήσης αφορούν στην περιήγησή σας στον ιστότοπο «www.kantas.eu.», ο οποίος θα αποκαλείται του λοιπού «Ιστοσελίδα», «ιστότοπος», «site» κλπ.

Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι η γνωριμία του κοινού με την εταιρεία μας  ΚΑΝΤΑΣ Α.Ε. και η ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρεία μας και τους τομείς εξειδίκευσης των συνεργατών μας. Επίσης, στην παρούσα ιστοσελίδα τηρείται αρθρογραφία σε θέματα υψηλού λογιστικού-φοροτεχνικού ενδιαφέροντος της επικαιρότητας αλλά και της καθημερινότητας των υποψηφίων πελατών μας. 

Δεδομένου ότι η περιήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα μας θεωρείται συναίνεση στους παρόντες όρους χρήσης, προτρέπουμε οποιονδήποτε χρήστη διαφωνεί με τους όρους αυτούς να απέχει από την περιήγηση και τη χρήση του  ιστοτόπου και να μας αποστείλει σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση 
info@kantas.eu αναφέροντας τους λόγους της διαφωνίας του. 

Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας είναι προσβάσιμοι σε κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας με ένα απλό κλικ στο σύνδεσμο «Όροι Χρήσης», που παραμένει στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας αλλά και κάθε υποσελίδας του ιστοτόπου μας. Με την είσοδο και περιήγησή σας στο διαδικτυακό τόπο www.kantas.eu τεκμαίρεται ότι έχετε λάβει γνώση των όρων χρήσης, τους οποίους αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα. 

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν προκύψει σχετικά με την χρήση του διαδικτυακού χώρου ή για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το χρήστη.


Προσωπικά Δεδομένα- Newsletter

 Το site www.kantas.eu δίνει τη δυνατότητα εγγραφής του χρήστη στη λίστα παραληπτών. Για την εγγραφή του χρήστη απαιτείται η υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του χρήστη. Ο χρήστης λαμβάνει e-mail οδηγιών εγγραφής.

Το site www.kantas.eu είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ιστοσελίδας www.kantas.eu προκειμένου να έχει πρόσβαση και να επαληθεύσει την αποστολή των στοιχείων του και των προσωπικών του δεδομένων, να ζητήσει τη διόρθωση αυτών, τη μεταβολή τους ή τη διαγραφή τους αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας info@kantas.eu ή καλώντας στο τηλέφωνο της εταιρείας μας 23210 99580.

 

Δήλωση νομικού περιεχομένου - Αποποίηση ευθυνών

Ο παρών ιστότοπος έχει σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά λογιστικές-φοροτεχνικές συμβουλές ή λογιστικές-φοροτεχνικές υπηρεσίες. 

Η εταιρεία μας δεν χορηγεί καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την πληρότητα, τη νομιμότητα, την αξιοπιστία, ή τη χρησιμότητά των εντός της αρθρογραφίας μας πληροφοριών, λαμβανομένων είτε μεμονωμένα είτε στο σύνολό τους. 

Το αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας υλικό, είναι μεν αξιόπιστο, αλλά δεν εξασφαλίζεται ότι είναι πλήρως επικαιροποιημένο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της λογιστικής και της φορολογίας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι δυνατόν να μεταβάλλεται, να επικαιροποιείται ή και να διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση από το διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Η εταιρεία μας  και ο ιστότοπός μας: 

- δεν είναι υπεύθυνα για εσφαλμένη χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας,

- δεν υπέχουν καμία ευθύνη απέναντι στον οποιονδήποτε τρίτο για τη χρήση που κάνει ή την εμπιστοσύνη που δείχνει σ’ αυτές τις πληροφορίες,

- δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβες ή ζημίες (οποιουδήποτε τύπου, για οποιονδήποτε λόγο, όπως και αν προκλήθηκαν) που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο από τη χρήση αυτού του διαδικτυακού ιστότοπου, ακόμη και αν έχει υπάρξει προειδοποίηση για την πιθανότητα επέλευσης της ζημίας αυτής.

 

Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών για τους Εξωτερικούς Συνδέσμους

Το www.kantas.eu δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελικών ιστοσελίδων με οποιονδήποτε τρόπο. Οι σύνδεσμοι από τις σελίδες του www.kantas.eu σε άλλους διαδικτυακούς τόπους δεν συνιστούν έγκριση ή συμφωνία της εταιρείας μας  με το περιεχόμενό τους, αλλά προτροπή προς τον επισκέπτη μας να τους επισκεφθεί με δική του ευθύνη και υπό τους ειδικότερους όρους χρήσης, που προβλέπονται σε αυτούς. 

 

Πνευματικά Δικαιώματα 

Κάθε άρθρο, κείμενο, ιδέα, πρόταση, εικόνα, σήμα, διακριτικό γνώρισμα κτλ που περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματικό δημιούργημα της ΚΑΝΤΑΣ Α.Ε. και απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση, αναπαραγωγή, ανατύπωση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή έστω και τμηματικά αυτού χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της σελίδας.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα μεμονωμένης αποθήκευσης και δη τμήματος του περιεχομένου αυτού για προσωπική και μόνον χρήση και όχι δια δημόσια ή εμπορική χρήση και πάντοτε με μνεία  προέλευσής τους από το www.kantas.eu, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Επίσης, ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα ανάρτησης συνδέσμων της ιστοσελίδας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά απαγορεύεται να αντιγράψει το περιεχόμενο και να το αναδημοσιεύσει χωρίς να αναφερθεί η πηγή προέλευσης, ήτοι η παρούσα ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε απαγορευμένη, άλλως μη ρητά εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, κατά τα ανωτέρω συνεπάγεται αστικές ή/και ποινικές ευθύνες.

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ήδη δημοσιευθέντος κειμένου η συντακτική ομάδα του www.kantas.eu δηλώνει ότι τούτο λαμβάνει χώρα χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, αλλά για την πληρέστερη πληροφόρηση του χρήστη / κοινού και μόνο και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του καθώς και του δημιουργού του, εφόσον τα στοιχεία αυτά παρατίθενται στην πηγή προέλευσης, σε εφαρμογή της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελεύθερης διάδοσης της πληροφορίας.